di. jun 2nd, 2020

Tweede positief geteste inwoner Bodegraven-Reeuwijk

1 min read

De met het coronavirus besmette inwoner van Bodegraven-Reeuwijk die in Waddinxveen verbleef is weer genezen maar afgelopen vrijdag is een tweede inwoner van onze gemeente positief getest. Om niet besmet te raken is het belangrijk om anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Ook tijdens het winkelen, wandelen, fietsen, spelen etc.

coronavirus

Afgelopen donderdag heeft de regering besloten om te bepalen dat inwoners van verpleeghuizen en instellingen voor kleinschalige ouderenbewoning geen bezoek meer mogen ontvangen. In onze gemeente zijn dat bijvoorbeeld de Verpleeghuizen De Vijverhof en De Reehorst. De maatregel wordt ook uitgevoerd bij September wonen en in Nieuwerbrug Cura Wonen, de dagopvang en afdelingen van Siloa en De Herbergier in Reeuwijk.

In navolging van het besluit van het NOC*NSF sluit SenW Bodegraven-Reeuwijk al haar sportfaciliteiten met onmiddellijke ingang. In ieder geval tot en met 6 april. Dit geldt dus voor Sporthal De Sporthoeve in Bodegraven, Sporthal De Meerkoet in Reeuwijk, Gymzaal in Reeuwijk-Dorp, Gymzaal in Nieuwerbrug en Sportcentrum De Kuil in Bodegraven (zowel zwembad als sportzaal), maar ook sporthal Custwijck in Driebruggen..

LEES OOK:   Regio Uitagenda 25-02-2020

bron: www.BR6.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All rights reserved. | In samenwerking met BasvanZetten.nl en DeMuziekExperts.nl