di. jun 2nd, 2020

Woensdag: Wrap met kipschnitzel en puntpaprika

1 min read
Gezonde vegetarische salade met linzen, tomaatjes, feta en balletjes falafel die super snel klaar is

Ingrediënten

wrap_kipschnitzel_01.jpg
  • 4 wraps
  • 2 kipschnitzels
  • 2 puntpaprika’s
  • 100 gr ijsbergsla
  • 1 avocado’s
  • 100 ml Griekse yoghurt
  • kneepje honing
  • Snufje chili
  • peper en zout

Materialen

  • Prikkertjes

Bereiding

Bak de kipschnitzels in een pan krokant. Meng de yoghurt met de honing, chili en een snuf peper en zout. Verwarm de wraps volgens de verpakking. Snijd de paprika in reepjes en de avocado in partjes.

wrap_kipschnitzel_02.jpg
wrap_kipschnitzel_03.jpg

 Doe wat sla op de wraps gevolgd door wat in repen gesneden kipschnitzel, puntpaprika en avocado. Schep er wat saus op en maak dicht met een prikkertje.

 Tip: vervang de kipschnitzel ook eens voor een vegetarische variant

LEES OOK:   Dinsdag hoofdgerecht: Couscous met appel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All rights reserved. | In samenwerking met BasvanZetten.nl en DeMuziekExperts.nl